Для чого потрібно приймати рідкий хлорофіл?

Рідкий хлорофіл сприяє виробленню клітин-еритроцитів, необхідних для детоксикації та зміцнення організму. … На кишечник рідкий хлорофіл чинить незамінний вплив – очищає і підтримує здорову мікрофлору, покращує обмін речовин і в цілому нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту (ЖКТ).Рідкий хлорофіл сприяє виробленню клітин-еритроцитів, необхідних для детоксикації та зміцнення організму. … На кишечник рідкий хлорофіл має незамінний вплив – очищає і підтримує здорову мікрофлору, покращує обмін речовин і в цілому нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту (ШКТ).

Навіщо потрібно пити хлорофіл?

Хлорофіл підтримує здорову мікрофлору кишечника і працює як потужний антиоксидант завдяки вітамінам А, С і Е, що містяться в ньому. хлорофіл регулює кількість бактерій, що викликають почуття голоду та потяг до солодкого, прискорює обмін речовин та сприяє зниженню ваги.

Чи можна пити хлорофіл постійно?

Курс прийому Хлорофіла Рідкого залежить від причин його застосування. Як правило – це на 2-3 тижні довше, ніж триває курс лікування від якогось захворювання. Якщо Chlorophyll Liquid приймають для профілактики, його можна пити завжди, щодня і багато років, звикання до нього немає.

Скільки днів пити хлорофіл?

Дорослим по 1 чайній ложці, розведеної в склянці води або іншого напою, 3 рази на день з прийомом їжі. Тривалість прийому 1 місяць.

Кому протипоказаний хлорофіл?

Протипоказання: Індивідуальна непереносимість компонентів продукту, вагітність та годування груддю. Перед застосуванням проконсультуватися з лікарем. Термін придатності: 2 роки. Умови зберігання: Зберігати у сухому, захищеному від світла, недоступному для дітей місці при температурі не вище 25°С.

Як потрібно пити хлорофіл?

Приймати по 1 чайній ложці (5 мл) на день з 240 мл (8 унціями) води або соку. Добре струсіть перед використанням.

Чим можна замінити хлорофіл?

Інструкція із застосування аналогів Нау фудс хлорофіл.

  • Вігантол 0,5мг/мл 10мл краплі для вживання [масляні] …
  • Селцинк плюс пігулки 30 шт. …
  • Пентовіт 50 шт. …
  • Перфектил 30шт. …
  • Піридоксин 10мг 50шт. …
  • Фенюльс 30 шт. …
  • Магнерот 500мг 50 шт. …
  • Веторон-е розчин для прийому внутрішньо 2% 20мл внешторг фарма

Як приймати хлорофіл Nature's Way?

Дорослим: приймати по 2 столові ложки раз на день. Не слід перевищувати рекомендоване щоденне дозування. Дітям віком до 18 років: перед застосуванням слід проконсультуватися з медичним працівником. Використовуйте нерозведений засіб або розведіть 1-2 столові ложки в 120 мл (4 унціях) води.

Чим небезпечний хлорофіл?

Тому якщо ви надмірно потієте, також рекомендується ввести до раціону цю добавку. Але не варто зловживати хлорофілом, оскільки це може призвести до таких побічних ефектів, як алергія, проблеми з травленням, діарея та індивідуальна непереносимість.