Як правильно годувати собаку?

Смачники – це варіант для тих, хто годує собаку натуралкою. У цьому випадку важливо дотримуватися балансу: раціон повинен складатися на 50-70% з м'яса, на 30%-40% з молочних продуктів, на 10-20% з овочів і на 10-15% з круп. Якщо ви вибрали натуральну годівлю, запам'ятайте, якими продуктами собаці давати не можна.

Як розрахувати кількість їжі для собак?

Чотирьоногий друг повинен з'їдати їжі у кількості 7% від маси тіла. Після 6 місяців їжі слід давати вдвічі менше – 3,5% від ваги вихованця. Зауважте, що це загальна кількість продуктів на день, собака повинен отримувати за 2-3 прийоми. Наприклад: 10 місячна тварина вагою 30 кг має їсти 1 кг їжі на день.

Чим годувати собаку разом із сухим кормом?

Ласощі із зоомагазинів Здебільшого це в'ялене м'ясо, птиця, субпродукти, м'ясні ковбаски або крокети. Вони випускаються в невеликих упаковках, які зручно брати із собою на прогулянки та тренування, щоб заохочувати вихованця за виконання команд.

Чим краще годувати собаку сухим кормом чи натуралкою?

Прихильники «натуралки" стверджують, що собаки на такій дієті мають більш блискучу вовну і здорову шкіру, що вони активніші, а їх зуби здоровіші. Разом з тим, «готувати» собаці натуральну їжу набагато трудомісткіше, ніж купувати готовий сухий корм.

Чим можна годувати собаку, крім корму?

Чим собаку годувати можна:

  • Яловичина сира та варена
  • Птах варений і тушкований, крім трубчастих кісток
  • Печінка варена
  • Легке
  • Рубець сирий
  • Риба океанічна сира (путасу, сайка)
  • Риба слабосолона (трохи)
  • Каша гречана або рисова, у тому числі зварена на молоці

Скільки у грамах давати Натуралку собаці?

Дорослим собакам на натуральному харчуванні щодня потрібна кількість корму, що дорівнює 3-5% від ваги собаки. Цуценятам до 6 місяців – 5-7%. Якщо ви годуєте собаку сухим кормом, вивчіть упаковку: там вказано потрібну кількість корму відповідно до ваги та рівня активності собаки. Натуралка чи корм?

Як розрахувати розмір порції для цуценя?

Приклад розрахунку цуценя той-тер'єра Ми вибираємо відповідну колонку та поточну вагу цуценя – <2 кг. Денна норма складе 80 г. Ділимо її на кількість годівель: 80: 4 = 20 г – на одну порцію при чотириразовому годуванні.

Що можна давати цуценяті разом із сухим кормом?

Це гарбуз, цукіні, пастернак, морква, листова капуста, ріпа та кілька видів зелені. Погодьтеся, що у не у кожної людини на столі подібна різноманітність. Пропонуючи собакі сухий корм і свіжі овочі, ви лише порушуєте баланс речовин у її раціоні.

Чи можна годувати собаку вранці сухим кормом, а ввечері Натуралкою?

Годувати собак вранці натуралкою, а ввечері кормом (або навпаки) – неприйнятно. Йде дуже велике навантаження на ШКТ і печінку зокрема.