Як витягнути помаду з ковпачка?

Із цим допоможуть впоратися підручні засоби: зубочистки, ватяні палички. Стане в нагоді й ніж із вузьким лезом — щоб витягнути помаду із важкодоступних куточків тюбика. Багато хто радить також змочити паперовий рушник у спирті та протерти стінки того тюбика, який ви плануєте заповнити заново.

Як залити помаду у тубу?

Витягуємо все помади із тюбиків, викладаємо на папір. Відрізаємо від кожної потрібну кількість і викладаємо у ложку, туди ж додаємо блиск. Потім ставимо ложку поверх свічки і чекаємо, коли помада почне танути, поступово помішуємо. Якщо відтінок не влаштовує, можна додавати ще відтінки.

Як полагодити помаду в домашніх умовах?

Спосіб №1

  1. Нагрійте місце зламу помади, розташувавши її над звичайною свічкою. Головне – прогріти всю поверхню поступово.
  2. З'єднайте дві частини помади. …
  3. Підігрійте на великій відстані від вогню помаду, наперед до кінця викрутивши її зі стрижня: це допоможе повернути засобу первісний вигляд.

Що робити, якщо помада для губ розтанула?

Якщо помада розтанула, швидше за все, вона розмазалася з боків та основи тюбика після того, як затверділа. У такому випадку її витягніть за допомогою ножа або скріпки. Постарайтеся дістати якнайбільше, не пропустивши ні шматочка. Розтопіть її, щоб прибрати грудочки.

Як зняти обмежувач з блиску для губ?

Блиск для губ часто стає настільки густим, що його неможливо дістати, навіть якщо зняти обмежувач. Витягти в'язкий засіб допоможе склянку з окропом. Опустіть у нього тюбик. Блиск нагріється, і ви будете знову ним користуватися або зможете перелити його в зручнішу тару, наприклад контейнер для лінз.

Як зробити губну помаду із залишків?

По перше, залишки помад можна розігріти в мікрохвильовій печі (обов'язково під кришкою, щоб не забризкати стінки зсередини). Щоб досягти потрібної консистенції, вистачить 10-15 секунд. По-друге, розплавити помаду можна на водяній лазні.

Як зробити помаду іншого кольору?

Візьміть коричневий чи чорний олівець. Гелева підводка теж впорається із завданням. Окресліть ними контур губ поверх вже нанесеної помади. Додайте трохи темного пігменту і на центральну область губ, а потім розтягніть його по горизонталі до куточків.

Як закрутити помаду?

Почніть нагрівати край зламаного стику над запальничкою або свічкою, перед цим вирівняйте його лопаткою. Помада повинна лише трохи розплавитися – не запалюйте її і не плавте до стану рідини. Швидким рухом руки вставте частину назад у тюбик або з'єднайте з тим, що в ньому залишалося.

Що можна зробити із залишками помади?

Розкривши тюбик, скористатися залишками рідкої помади ви зможете, мабуть, лише раз. Наберіть засіб на скошену кисть і використовуйте в макіяж як підводку – для малювання стрілок. Якщо ж помади залишилося досить багато, ви можете зварити її разом із залишками звичайної помади.