Чи можна використовувати помаду як тіні?

Помади і тіні кремових текстур цілком взаємозамінні, але є кілька тонкощів. … На повіках можна використовувати помади різних текстур – якщо заздалегідь нанести базу. Інакше рідкі матові помади червоних або рожевих відтінків буде складно потім змити з ніжної шкіри повік, у них дуже стійкий пігмент.

Чи можна використовувати матову помаду як тіні?

Не дивно, що на цьому фоні трендом став макіяж, виконаний лише за допомогою одного-двох засобів. І саме таким засобом є матова помада, що має здатність застигати, без шиммера Їх можна, можливо запросто використовувати в якості рідкої підводки, кремових рум'ян та кремових тіней.

Як зробити помаду та тіні?

Як зробити помаду з тіней? Дуже просто: якщо в арсеналі є рідко використовувані тіні з насиченою пігментацією, змішайте їх з бальзамом для губ, щоб отримати тинт. Яскравий пігмент вбереться в губи, а компоненти бальзаму, що доглядають, нададуть доглянутий вигляд.

Як використовувати помаду не за призначенням?

Альтернативний спосіб: як ще можна використовувати помаду? Найвідоміший спосіб використовувати помаду не по прямому призначенню – Для того, щоб додати рум'янцю. Ніжно-рожеву або персикову помаду нанесіть на щоки і добре розтушуйте.

Чи можна використовувати тіні замість скульптора?

Насправді, замість скульптора ви дійсно можете використовувати тіні для повік. Але в цьому випадку дуже важливо правильно підібрати відтінок та враховувати те, що тіні для повік – це більш пігментований продукт, ніж скульпторА тому наносити їх під вилиці потрібно дуже і дуже акуратно.

Чому не можна помаду наносити на очі?

— Виходить, що рідкі помади, які наносяться на цю поверхню, можуть вбиратися у шкіру. Більше того, є ризик попадання на склеру (це зовнішня оболонка очного яблука)».

Що можна використати замість тіней?

Помада – це найуніверсальніший продукт у вашій косметичці. Її можна використовувати замість хайлайтера, бронзера і рум'ян, але найцікавіше це замінити нею тіні для повік.

Як зробити губну помаду із залишків?

По перше, залишки помад можна розігріти в мікрохвильовій печі (обов'язково під кришкою, щоб не забризкати стінки зсередини). Щоб досягти потрібної консистенції, вистачить 10-15 секунд. По-друге, розплавити помаду можна на водяній лазні.

Чи можна використовувати блиск для губ як тіні?

За допомогою блиску можна створити засіб для губ унікального відтінку. Вийде новий відтінок – і новий засіб, який ви можете використовувати у своєму макіяжі. Візьміть розсипчасті тіні для повік або залишки старої помади і змішайте їх з прозорим блиском для губ.