Навіщо можна використовувати дитячу олію Джонсонс бебі?

Наше дитяча олія розроблено спеціально для шкіри новонароджених. Воно створює ніжний захисний шар на шкірі, що утримує вологу. Використання олії для дітей дозволяє зберегти до 10 разів більше вологи*. Засіб можно використовувати з перших днів життя воно ідеально підходить для масажу.

Навіщо потрібна дитяча олія Джонсонс бебі?

Олії JOHNSON'S® Baby ідеально підходять для зволоження та захисту чутливої ​​шкіри, що доведено клінічними дослідженнями. Масло JOHNSON'S® Baby відповідає найвищим стандартам якості та рекомендовано російською Асоціацією дитячих алергологів.

Навіщо застосовується дитяче масло?

Використовуйте дитяча олія для тіла під час масажу, щоб насолодитися хвилинами спільного спілкування та створити розслаблюючу обстановку для вас та вашої крихти. При нанесенні на шкіру дитяча олія утримує до 10 разів більше вологи, ніж звичайне молочко на сухій шкірі, і дарує відчуття м'якості та гладкості.

Як можна використовувати масло Джонсонс Бебі?

Для малюків: налийте невелику кількість олії на долоні та розітріть, щоб зігріти його, потім акуратно нанесіть на шкіру. Малюкам наносите масло ТІЛЬКИ на суху шкіру Для дорослих: якщо ви хочете зробити свою шкіру ніжною, як у немовляти, нанесіть масло на вологу шкіру відразу після душу, а потім витріть насухо.

Чи можна використовувати дитячу олію для шкіри дорослому?

Якщо ви вирішили використовувати дитячу олію, то перш за все подивіться на його склад. Якщо він повністю натуральний, то шкоди для дорослий шкіри не буде, але якщо ні, то дорослим краще таке масло не використовувати.

Яку олію краще використовувати для новонародженого?

Для початку рослинне маслокраще всього спеціальне дитяче (оливкова), але прокип'ячена на водяній бані соняшникова теж пригодиться. Намочимо вату і протрімо складки шкіри, в тому, зрозуміло, у випадку, якщо немає пошкоджень (щоденна обробка олією не є обов'язковою).

Скільки коштує дитяча олія Джонсонс Бебі?

руб. Джонсонс Бебі крем дитячий для інтенсивного зволоження 100мл Джонсон & Джонсон Ціна від 159 руб. руб.

Що можна зробити з дитячою олією?

12 несподіваних способів використання Дитячої Олії

  1. Спосіб #1: По-перше, НЕ робіть так.
  2. Спосіб #2: Відтираємо латексну фарбу зі шкіри.
  3. Спосіб #3: Масажне масло
  4. Спосіб #4: Видалення вушної сірки.
  5. Спосіб #5: Видалення макіяжу.
  6. Спосіб #6: Масло для ванни …
  7. Спосіб #8: Зберігаємо тепло.
  8. Спосіб #9: Пом'якшуємо п'яти та тріщини на ступнях

Що входить до складу олії Джонсонс Бебі?

склад: Paraffinum Liquidum, Isopropyl Palmitate, Parfum. Не містить парабенів. склад зазначений відповідно до міжнародної системи косметичних інгредієнтів INCI.