Яка ефірна олія замість дезодоранту?

Ефірні масла – Досить поширений замінник штучних дезодорантів. Вони не перешкоджають потовиділення, але здатні маскувати неприємний запах тіла, зумовлений пітливістю. Які аромати найкращі? Лаванда, кипарис, апельсин або какао – ось, схоже, найпопулярніші нині ефірні масла.Ефірні масла – Досить поширений замінник штучних дезодорантів. Вони не перешкоджають потовиділення, але здатні маскувати неприємний запах тіла, зумовлений пітливістю. Які аромати найкращі? Лаванда, кипарис, апельсин або какао – ось, схоже, найпопулярніші нині ефірні масла.

Як використовувати ефірну олію замість дезодоранту?

Однак, ніщо не забороняє вам використовувати всього одне ваше улюблене ефірне маслозмішати його з нейтральним базовим олією (наприклад з мигдальним олією або жожоба) і щоранку наносити по 1 краплі «за вушко», як звичайні духи або використовувати як натуральний дезодоранту пахвами.

Чим замінити дезодорант поза домом?

Харчова сода має багато корисних застосувань, у тому числі – і як альтернатива дезодоранту. Просто розведіть половину чайної ложки у парі склянок води, і ваш власний домашній дезодорант готовий. Протріть отриманою рідиною пахви – це повинно позбавити вас шкідливих бактерій на цілий день.

Яка ефірна олія прибирає запах поту?

Активне використання природних масел у несприятливих зонах допоможе швидко позбутися насущної проблеми. Досить лише робити масаж, що втирає, з декількома краплями олії кипарису, бергамоту, чайного дерева, лимона або лаванди. Вони є найкращими помічниками в захисті від проблеми зайвої пітливості.

Як зробити дезодорант з соди та кокосової олії?

Як зробити:

  1. Розтоплюємо кокосова олія на водяній лазні.
  2. В окремій чашці змішуємо соду і крохмаль, капаємо в цю суміш ефірне масло, перемішуємо.
  3. Додаємо в суміш розтоплене на водяній бані кокосова олія.
  4. Перемішуємо всі інгредієнти і отримуємо досить щільну пасту.

Як не використовувати дезодорант і не смердіти?

Ось 7 несподіваних альтернатив використанню дезодоранту, які допоможуть вам зберігати сухість і здоров'я, а заразом виявити трохи більше турботи про гаманець.

  • Варіант 1: Правильна дієта.
  • Варіант 2: Ефірні олії.
  • Варіант 3: Мінеральні солі.
  • Варіант 4: Харчова сода.
  • Варіант 5: Кукурудзяний крохмаль.
  • Варіант 6: Спеції

Як зробити дезодорант з ефірних олій?

Спосіб приготування:

  1. Розтопіть масло та віск на водяній бані, постійно помішуючи. …
  2. Підготуйте суміш ефірних олій (можна використати якесь одне). …
  3. Поки маса рідка, перелийте її у флакон і щільно закрийте його.
  4. Коли дезодорант повністю твердне, він готовий до використання.

Що робити, якщо в тебе немає дезодоранту?

Лайфхак: що робити, якщо ти забула скористатися дезодорантом

  1. Тобі знадобиться санітайзер для рук, бажано без ароматів і запаху. Нанеси його в пахви і почекай кілька секунд, поки не висохне.
  2. Тобі знадобиться лимон. …
  3. Тобі знадобиться оцет.

May 3, 2018

Чим замінити дезодорант при алергії?

Перший, найпопулярніший на сьогодні варіант заміни – повністю натуральні дезодоранти-кристали, що виготовляються з галунів алюмінію і не містять у своєму складі консервантів, парабенів та ароматичних ароматів, завдяки яким і виникає шкірна алергія.