Де найдешевші квартири у Туреччині?

Якщо брати найдешевші лоти в безпосередній близькості від моря, то лідером стала Анталія. Тут можна придбати квартиру за 2,7 мільйона рублів площею 44 «квадрати». Житло знаходиться за 300 метрів від моря.Oct 1, 2020

Скільки коштує квартира у Туреччині на березі моря?

На морських курортах багато пропозицій квартир на вторинному ринку, де квадратний метр стоїть близько €500, новобудов – дешевше за €1000 за кв. м. Віллу в Туреччини можна, можливо купити від €100 тис., невеликий будиночок – від €30 тис.

Де дешевше квартири в Анталії чи Аланії?

Житло у Алання дешевше, чим в Анталії чи Стамбулі. … Вартість квартир у житлових будинках у центральній частині Анталії помітно дешевше ніж у інших районах міста. Атмосфера тут практично та сама, як і в будь-якому місті середньої величини. Доступність моря залежить від місця проживання.

Скільки коштує квартира в Туреччині Аланії?

мебльовану квартиру у центрі міста Аланія можна, можливо купити від €38 000, для покупки вілли з басейном потрібен бюджет від €180 000. Найбільші та популярні міста регіону, крім самої Аланії, – Окурджалар, Авсаллар, Махмутлар, Кестель, Оба, Тосмур, Джікджіллі, Конакли, Газіпаша, Каргиджак, Демірташ.

Чи можна придбати квартиру в Туреччині без громадянства?

Громадяни яких країн мають право купувати нерухомість у Туреччині? У 2012 році Туреччина скасувала так званий «принцип взаємності», за яким купуватиме місцеву нерухомість могли лише громадяни країн, які надають аналогічні можливості туркам. Обмеження було знято для покупців зі 129 держав.

В якому районі краще купити квартиру в Аланії?

Найспокійніші райони – це Тосмур та Джікджіллі. В останньому немає готелів, так що тут тихо і комфортно навіть у високий сезон. Але при цьому до центру рукою подати. Що стосується Авсаллара, то оскільки тут розташовано багато готелів, то влітку район заповнюється туристами, відкриваються кафе та ресторани.

Де краще купити квартиру в Анталії?

При виборі житла в Анталії варто, насамперед, звернути увагу на східну та західну частину міста. Коньяалти. Неподалік центру, в західній частині міста, розташовується сучасний і новий район Коньяалти. Знаходиться він у мальовничому місці, з шикарним видом на гори та море з парковою зоною та гальковим пляжем.

Скільки коштує квартира у Туреччині Стамбул?

Ціни на житло в Стамбулі в середньому становлять 700 євро за квадратний метр у віддалених районах турецької столиці та 1500 євро – у центральних.

Який район Аланії кращий?

Махмутлар Розглянемо найпопулярніші райони Аланії та їх особливості. Махмутлар – найулюбленіший і найзатребуваніший район серед вихідців із СНД. Нерухомість тут багатоповерхова, розкид цін величезний. Розвинута інфраструктура району та близькість розкішних гір роблять Махмутлар лідером у нашому списку.