Чи можна приймати внутрішньо Колоїдне срібло?

Застосування срібла всередину

Загальні рекомендації для прийому всередину при вірусних та бактеріальних інфекціях: по 1 чайній ложці (5 мл) 1-3 рази на день між їдою, протягом 5-7 днів. При необхідності курс можна, можливо повторити.

Які захворювання лікує колоїдне срібло?

Колоїдне срібло використовують при бактеріальній, вірусній та грибковій інфекціях, різних видах простудних захворювань, гострих та хронічних захворюваннях легень, бронхів, носоглотки, інфекціях шлунково-кишкового тракту, при харчових отруєннях, шкірних захворюваннях (грибкові ураження шкіри, псоріаз, підліткові вугри.

Як часто можна пити колоїдне срібло?

Тривалість прийому – 5-7 днів. При необхідності прийом БАД можна, можливо повторити. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. У гострому періоді захворювання допустимо приймати Колоїдне Срібло Форте 2-3 десь у день.

Як розводити колоїдне срібло?

Спосіб застосування та дозування Колоїдне срібло Аджента краплі 50мл Полоскання порожнини рота та прийом внутрішньо. Дорослим – по 1/2 чайної ложки розчину 2 рази на день, можна розводити у воді 1:1. Краплі в ніс.

Як виглядає колоїдне срібло?

Колоїдне срібло – це дрібні, розміром від 1 нм до декількох мкм частинки металевого. срібладисперговані в рідкому середовищі та утворюють колоїдний розчин (золь) срібла. … Таким чином, колоїдні частки срібла є своєрідним «генератором» іонів срібла.

Які хвороби лікує срібло?

Серед недуг, які лікують що містять срібло медикаментами – черевний тиф, дизентерія, скарлатина, менінгіт, гонорея, цистит, пневмонія, стоматит, кон'юнктивіт, мастит, апендицит, запалення середнього вуха, суглобовий ревматизм. … Лікувальна дія срібла полягає у його впливі на мікроорганізми.

Як правильно приймати колоїдне срібло?

Рекомендований як біологічно активна добавка до їжі – джерело колоїдного срібла. Дорослим та дітям старше 12 років приймати під язик по 5-15 крапель (у разі використання флаконів з розпилювальним пристроєм – 1-3 натискання) або по 0,25-0,75 мл 2 рази на день під час їжі. Тривалість прийому – 5-10 днів.

Скільки днів можна брати колоїдне срібло?

Колоїдне срібло інструкція із застосування: Тривалість прийому – 5-7 днів. При необхідності прийом можна, можливо повторити. Найкращий ефект спостерігається при сумісному прийомі з рідким хлорофілом НСП. Але слід приймати з часовим інтервалом.

Де зберігати колоїдне срібло?

Умови зберігання: зберігати у сухому, недоступному для дітей місці при температурі не вище +25°C. Після розтину зберігати у холодильнику не більше 3 місяців. Чи не є фармпрепаратом.